8.90 €

Simondsijų aliejus išgaunamas iš lotyniškai vadinamo Simmondsia chinensis augalo sėklų. Augalas dar vadinamas laukiniu lazdynu arba jojoba. Tai dykumų augalas, sutinkamas Pietų Amerikos dykumose. Augalas savo šaknimis skverbiasi net į trisdešimties metrų gylį, kad pasiimtų drėgmės. Išauga iki 2–3 m aukščio, augalo žiedai smulkūs, žydi pavasarį po drėgnojo žiemos sezono, vaisius – tribriaunė pupelė. Iš simondsijų aliejingų sėklų spaudžiamas aliejus, dažnai vadinamas skystuoju vašku, savo savybėmis besiskiriantis nuo kitų augalinių aliejų, tačiau labai vertinamas kosmetikoje.Pagrindiniai privalumai:Panašumas į natūralų odos aliejų: Jojobos aliejus yra labiausiai panašus į žmogaus odos išskiriamą aliejų (sebumą), todėl odos jį pasisavina kaip savo.Naudingumas probleminei odai: Simondsijų aliejus yra itin naudingas probleminei odai, sudirgintai, užterštai, paveiktai spuogų, ir padeda odai išsivalyti, neužkemša porų.Saugumas ir nealergiškumas: Simondsijų aliejus nedirgina akių, nesukelia alergijos, todėl gali būti naudojamas kaip akių makiažo valiklis.Plaukų ir galvos odos priežiūra: Simondsijų aliejus yra dažnas komponentas plaukų ir galvos odos priežiūros gaminiuose, kuris puikiai drėkina galvos odą, maitina ir glotnina plaukus.Jojobos aliejus ir simondsijų aliejus yra vertingi ir efektyvūs natūralios grožio priežiūros ingredientai, kurie puikiai tinka odai bei plaukams.
Prekinis ženklas: Biocos
Gamintojas: Biocos
Modelis: BA4022-50